Assecador de fuets en primer pla, on es veu la part de dalt del fuet penjada pel cordill.

Inici > Què fem > Formació personalitzada a mida

Què fem?

FORMACIÓ PERSONA-
LITZADA A MIDA

Disseny i execució de plans de formació molt efectius, concentrats i a mida a través de Càpsules Formatives.

 

També us podem donar assessorament i formació de les novetats legislatives i noves versions dels estàndards.

Pla picat d'una taula rodona amb 5 persones treballant amb ordinadors i papers.

Formació personalitzada
a mida

Per què és important la formació per als nostres treballadors?

 

La formació i la capacitació del personal de la indústria alimentària són bàsiques per assolir un bon nivell de cultura de seguretat alimentària mitjançant la millora contínua.

Formació en APPCC (Anàlisi de Perills i Punts Crítics de Control)

La formació en APPCC (Anàlisi de Perills i Punts Crítics de Control) consisteix en l’adquisició de coneixements i habilitats per implantar i mantenir un pla d’APPCC en una empresa del sector alimentari. Pot incloure la introducció a l’APPCC, la identificació de perills, l’establiment de punts crítics de control, el monitoratge i la verificació del pla, la documentació del pla d’APPCC i la implantació i el manteniment corresponent.

Curs de Bones pràctiques

Un curs de bones pràctiques en seguretat alimentària és un programa formatiu que se centra en les pràctiques i els protocols necessaris per garantir la seguretat i la qualitat dels aliments. Aquest tipus de curs proporciona coneixements sobre les bones pràctiques d’higiene, la manipulació adequada dels aliments i les mesures preventives per evitar la contaminació alimentària.

 

Un curs de bones pràctiques en seguretat alimentària és adequat per a qualsevol persona que treballi en el sector alimentari, com ara cuiners, manipuladors d’aliments, personal de servei i propietaris d’empreses alimentàries.

Curs en Seguretat alimentària

Un curs de seguretat alimentària és un programa formatiu dissenyat per proporcionar coneixements i habilitats a fi de prevenir i controlar els perills alimentaris. Els cursos de seguretat alimentària estan dissenyats per cobrir els principals temes relacionats amb la seguretat alimentària, incloent-hi la higiene, la prevenció de la contaminació, el control de la qualitat i la gestió de la seguretat alimentària.

Formació en IFS (International Featured Standards)

Durant el curs en IFS, els participants poden aprendre sobre els requisits de les diferents normes IFS, que inclouen la IFS Food, la IFS Logistics, la IFS Broker i d’altres. També es proporcionen informacions sobre el procés d’auditoria IFS, els documents necessaris per a l’auditoria i les pràctiques recomanades per a la implantació d’un sistema de gestió de seguretat alimentària segons les normes IFS.

Formació en BRCGS (British Retail Consortium Global Standards)

Durant el curs BRCGS, els participants poden aprendre sobre els requisits de les diferents normes BRCGS, com ara la BRCGS Food, la BRCGS Storage and Distribution, la BRCGS Packaging and Packaging Materials, entre d’altres. També es proporcionen informacions sobre el procés d’auditoria BRCGS, els documents necessaris per a l’auditoria i les pràctiques recomanades per a la implantació d’un sistema de gestió de seguretat alimentària segons les normes BRCGS.

Ens agradaria que ens expliquéssiu quina formació pot convenir més als nostres treballadors, quina durada té, quins costos ens pot comportar…

Persona amb bata blanc, gorro higiènic, guants, mascareta i una tablet a la ma control·lant uns dipòsits d'acer inoxidable.

Auditories internes IFS
i BRCGS

 

Realitzem auditories internes de diferents estàndards de seguretat alimentària amb auditors competents (acreditats IRCA).

 

Primer pla d'una persona amb bata blanca i uns guants vermells omplint un formulari.

Implantació de normes
i consultoria

 

Us ajudem a resoldre dubtes sobre les normes de reconeixement alimentari global (GFSI), APPCC… i a implantar-les.

 

Pla picat d'una taula rodona amb 5 persones treballant amb ordinadors i papers.

Formació personalitzada
a mida

 

Disseny i execució de plans de formació molt efectius, concentrats i a mida a través de Càpsules Formatives.