Imatge dels braços d'una persona sostenint una tablet al costat d'uns dipòsits d'acer innoxidable.

Inici > Qui som

Professionals al servei de la seguretat i la innovació alimentària

TREBALL EN EQUIP, LA CLAU DE L’ÈXIT

A 100graus Alimentària creiem en el treball especialitzat per poder donar un servei òptim i personalitzat a cada client. Estem especialitzats en seguretat alimentària, però  a través dels nostres col·laboradors podem treballar també en temes de medi ambient.

Persona amb un portàtil a la mà explicant a una altra persona alguna cosa.

SUSANNA ALABERN PUNTÍ

Llicenciada en tecnologia dels aliments

Soc la Susanna, tecnòloga dels aliments, auditora IRCA i directora de 100graus. Assessorar, implantar normes de seguretat alimentària i formar la la indústria és part del meu dia a dia, però el millor de tot és sentir que formes part de cada un dels projectes en què ens impliquem.

 

Penso que tinc sort de poder treballar cada dia amb reptes nous, de gaudir fent auditories i d’aportar la meva experiència i el meu coneixement per tal d’assolir junts una millora contínua des del punt de vista laboral i, també,  personal.

 

100graus Alimentària va néixer el 2005 amb la finalitat d’acompanyar les empreses en la seva millora contínua. El 2011 entro a formar part de l’equip com a assessora tècnica i no és fins al 2016 que assoleixo el repte de posar-me al capdavant de 100graus Alimentària.

 

Actualment treballo en cooperació amb un grup de professionals per poder assolir la millora contínua a les empreses en la gestió del sistema de seguretat i innocuïtat alimentària.

Foto de la Susanna Alabert Puntí.
Logo de 100graus Seguretat i Innovació Alimentària

Els 3 eixos: assessorar, implantar i formar.