Assecador de fuets en primer pla, on es veu la part de dalt del fuet penjada pel cordill.

Inici > Què fem > Implantació de normes i consultoria

Què fem?

IMPLANTACIÓ DE NORMES I CONSULTORIA

Us ajudem a resoldre dubtes sobre les normes de reconeixement alimentari global (GFSI), APPCC… i a implantar-les.

 

Si com a empresa us esteu plantejant certificar-vos en normes de seguretat alimentària (IFS, BRCGS o ISO 22.000), us podem ajudar a planificar i a implantar el sistema de gestió necessari per cobrir els requisits de la norma en qüestió.

Primer pla d'una persona amb bata blanca i uns guants vermells omplint un formulari.

Implantació
i consultoria

Quins passos hem de seguir a la nostra empresa per implantar alguna d’aquestes normes?

 

Primerament hem d’identificar quina norma és la més indicada per a cada empresa. Després hem d’entendre la norma, aplicar els requisits per al compliment d’aquesta norma i realitzar una auditoria interna per identificar bé les no conformitats i corregir-les. Finalment hem de contactar amb una empresa de certificació i programar les dates de certificació.

 

Des de 100graus podem ajudar-vos a entendre i implantar la norma, a més d’oferir-vos formació i realitzar l’auditoria interna.

 

Us ajudem?

IFS (International Featured Standards)

La certificació IFS dona garantia de desenvolupament de productes i serveis segurs, legals i autèntics amb la confiança que proporciona al mercat. IFS disposa d’estàndards per a tota la cadena alimentària, fabricació, logística, comercialització… Busqueu la que més s’adapti a la vostra empresa.

ISO 22000:2018

La norma ISO 22000:2018 és una de les normes més importants per a la gestió de la seguretat alimentària, i la seva certificació és reconeguda internacionalment. Moltes empreses en la indústria alimentària han adoptat la norma ISO 22000:2018 per millorar la seva gestió de la seguretat alimentària i demostrar el seu compromís amb la salut pública i la qualitat dels seus productes.

BRCGS (British Retail Consortium Global Standards)

La norma proporciona un sistema de treball que ajuda a produir aliments segurs, autèntics i legals i a satisfer els requisits dels clients. Les empreses que obtenen la certificació BRCGS poden demostrar que han establert un sistema eficaç de gestió de la seguretat alimentària i que estan compromeses amb la qualitat i la seguretat dels seus productes alimentaris.

APPCC (Anàlisi de Perills i Punts Crítics de Control)

Els explotadors de les empreses alimentàries han de garantir, mitjançant la implantació d’autocontrols basats en la metodologia de l’anàlisi de perills i punts de control crític (APPCC), que els productes que elaboren, transformen o distribueixen són segurs.

Ens agradaria que ens expliquéssiu què suposa per a la nostra empresa la implantació d’una o diverses d’aquestes normes en relació amb el temps, els costos, els avantatges…

Persona amb bata blanc, gorro higiènic, guants, mascareta i una tablet a la ma control·lant uns dipòsits d'acer inoxidable.

Auditories internes IFS
i BRCGS

 

Realitzem auditories internes de diferents estàndards de seguretat alimentària amb auditors competents (acreditats IRCA).

 

Primer pla d'una persona amb bata blanca i uns guants vermells omplint un formulari.

Implantació de normes
i consultoria

 

Us ajudem a resoldre dubtes sobre les normes de reconeixement alimentari global (GFSI), APPCC… i a implantar-les.

 

Pla picat d'una taula rodona amb 5 persones treballant amb ordinadors i papers.

Formació personalitzada
a mida

 

Disseny i execució de plans de formació molt efectius, concentrats i a mida a través de Càpsules Formatives.