Assecador de fuets en primer pla, on es veu la part de dalt del fuet penjada pel cordill.

Inici > Què fem > Auditories internes IFS i BRCGS

Què fem?

AUDITORIES INTERNES IFS I BRCGS

Realitzem auditories internes de diferents estàndards de seguretat alimentària amb auditors competents (acreditats IRCA).

 

Si com a empresa us esteu plantejant certificar-vos en normes de seguretat alimentària (IFS, BRCGS o ISO 22.000), us podem ajudar a planificar i a implantar el sistema de gestió necessari per cobrir els requisits de la norma en qüestió.

Persona amb bata blanc, gorro higiènic, guants, mascareta i una tablet a la ma control·lant uns dipòsits d'acer inoxidable.

Auditories internes

Per què la nostra empresa necessita una auditoria?

 

Procés sistemàtic i independent per realitzar la verificació del compliment de la norma. Especialitzats en auditories de seguretat alimentària.

Auditoria IFS (International Featured Standards)

És un procés d’avaluació independent per a empreses que produeixen aliments, productes de consum i d’altres articles relacionats amb la salut i la seguretat. L’objectiu principal d’aquesta auditoria és garantir que els processos i els productes de l’empresa compleixen els estàndards de seguretat i de qualitat establerts per l’IFS.

Auditoria ISO 22000:2018

Les empreses que superen una auditoria ISO 22000:2018 reben una certificació que indica que el seu sistema de gestió de la seguretat alimentària és efectiu i compleix els requisits establerts per la norma ISO 22000:2018. Aquesta certificació pot ser important per a les empreses que volen exportar els seus productes a l’estranger, ja que molts països exigeixen certificacions de seguretat alimentària per als productes importats.

Auditoria BRCGS (British Retail Consortium Global Standards)

Les auditories BRCGS són realitzades per un tercer independent i estan dissenyades per garantir que l’empresa compleix els estàndards establerts. Això inclou la revisió de la documentació de l’empresa, les instal·lacions de producció i les pràctiques de seguretat i qualitat alimentària.

Auditoria APPCC (Anàlisis de Perills i Punts Crítics de Control)

Les auditories APPCC són realitzades per un tercer independent i estan dissenyades per avaluar la implantació del sistema APPCC a l’empresa. Això inclou la revisió de la documentació, la identificació i avaluació de perills i punts de control crítics, i la comprovació que el sistema APPCC està efectivament implementat i mantingut en tot el procés de producció.

Si no us queda clar què són tots aquests termes, us ampliem la informació a la secció de preguntes freqüents. Si tampoc no ho veieu clar, contacteu amb nosaltres a través del formulari de contacte i us assessorarem!

Persona amb bata blanc, gorro higiènic, guants, mascareta i una tablet a la ma control·lant uns dipòsits d'acer inoxidable.

Auditories internes IFS
i BRCGS

 

Realitzem auditories internes de diferents estàndards de seguretat alimentària amb auditors competents (acreditats IRCA).

 

Primer pla d'una persona amb bata blanca i uns guants vermells omplint un formulari.

Implantació de normes
i consultoria

 

Us ajudem a resoldre dubtes sobre les normes de reconeixement alimentari global (GFSI), APPCC… i a implantar-les.

 

Pla picat d'una taula rodona amb 5 persones treballant amb ordinadors i papers.

Formació personalitzada
a mida

 

Disseny i execució de plans de formació molt efectius, concentrats i a mida a través de Càpsules Formatives.