Primer pla d'una taula amb una tablet, una pila de llibretes i unes mans d'una persona aguantant un punter tàctil.

Inici > Contacte

Dubtes, projectes nous, suggeriments…

Contacta amb l’equip de 100graus

Per qualsevol inquietud o projecte que tingueu, no dubteu a contactar amb nosaltres! Us respondrem al més aviat possible.

100graus
Alimentària SL

626 626 880

salabern@100graus.net

Carrer Balenyà, 91, 08551 Tona (Barcelona)

Formulari de contacte


   

  POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

   

  De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de 100 GRAUS ALIMENTÀRIA SL, amb CIF B64033558 i domicili social situat al carrer BALENYÀ, 91, 08551 TONA (BARCELONA), amb la finalitat d’atendre les vostres consultes i remetre-us comunicacions comercials que puguin ser del vostre interès. En compliment de la normativa vigent, 100 GRAUS ALIMENTÀRIA SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir els preceptes esmentats anteriorment.

   

  Us informem que tractarem les vostres dades d’acord amb l’existència del vostre consentiment.

   

  100 GRAUS ALIMENTÀRIA SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que 100 GRAUS ALIMENTÀRIA SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquestes dades se suprimeixin o es rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

  D’acord amb els drets que us confereix la normativa vigent en protecció de dades, podreu exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les vostres dades de caràcter personal, així com del consentiment prestat per al tractament d’aquestes dades, dirigint la vostra petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic salabern@100graus.net.

   

  Així mateix, i d’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, article 21, sol·licitem també el vostre consentiment exprés per enviar-vos publicitat dels nostres productes o promocions que considerem que us poden interessar, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

   

  Us informem que podreu revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic salabern@100graus.net. Podreu adreçar-vos a l’Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que considereu oportuna.